Fakta

Intresseanmälan

Beskrivning

Terrasstvåa i soligt läge mot lugn och lummig innergård. Från de massiva takfönsterna och den glasinfattade terrassdörren
Smart planerad med kök från lokala snickeriet Taras Hallgren & Son mitt i lägenheten och i anslutning till terrassen, en given plats att umgås på. Redan i hallen märks de handmålade listerna och hur de så fint kontrasterar det fina kalkstensgolvet. Golvet är inte bara vackert utan avgränsar hallen från rummet. Golvet går sedan över till att bli ett rustikt ljust grangolv (vit hårdvaxolja) i resten av lägenheten.

Köket är välplanerat och platsbyggt, genomtänkt och utformat efter lägenhetens speciella förutsättningar. Färgsatt i en blekt gråbeige ton med en harmoniserande bänkskiva i kalksten. Köket är påkostat och byggt i klassisk stil med speglade luckor och släta infällda lådfronter. Fullutrustat med kombiugn från SMEG och inbyggd kyl/frys, induktionshäll, diskmaskin samtliga från Cylinda. Mycket rymligt badrum som följer samma nordiskt svala känsla som resten av lägenheten. Vackert kalkstensgolv med golvvärme och vita väggar, dusch bakom vikbara glasväggar, kommod med förvaring och kombinerad tvättmaskin.

Planritning 102
Sovrum
Sovrum Detalj
Vardagsrum
Vardagsrum Detalj
Detalj Golvlist
Kök Bagaregården
Kök Detalj
Kalksten Brädgolv
Projekt Storkgatan
Badrumsmaterial
Köksmaterial
Projekt Storkgatan
Badrum
Badrum Detalj